Advertentie
 
“Dr. Hovinds Creation Seminars” banner

Creatie index

Dr. dino
Video presentatie
van
Dr. Kent Hovind's Schepping seminaries 1-7
Dr. dino


  
        
“En zult de waarheid verstaan, en de waarheid zal u vrijmaken.”
        
    Johannes 8:32  


Hier zijn de videopresentaties van de Schepping seminaries van Dr. Hovind. Dit zijn mijn eigen rips, op deze wijze kan ik erop toezien dat (1) seminaries 5 en 7 werkelijk ongecensureerd zijn, (2) dat allen de juiste beeldverhouding hebben, en (3) dat er een veel betere beeldkwaliteit is vergeleken met wat men verder op YouTube en andere plaatsen vindt.

 
Index:


 
Back to Main Index Seminarie 1: ‘Hoe oud is de aarde’

Introductie van de DVD door Eric Hovind:  Heeft u er ooit over nagedacht? Wat is het doel van het leven? Waarom zijn we hier? Waar komen we vandaan? En waar gaan we heen als dit leven voorbij is? In dit seminar gaat het over de leeftijd van de aarde. Dr. Hovind zal bewijzen dat de aarde niet miljarden jaren oud is. Al het bewijs wijst op een schepping in 6 dagen, zoals verteld in Genesis 1. Hoi, ik ben Eric. We hopen dat u dit krachtige seminar zult waarderen. Het heet: De leeftijd van de aarde. 
Back to Main Index Seminarie 2: ‘De hof van Eden’

Introductie van de DVD door Eric Hovind:  De Brachiosaurus was 27 meter lang en woog tussen de 30 en 80 ton. Maar hun neusgaten waren net zo groot als die van een paard. Zijn ze gestikt? Of was er 6000 jaar geleden een ander klimaat? Het milieu van de oorspronkelijke schepping verschilde van die van ons zodat de mens 900 jaar kon worden. Het bracht enorme planten en dieren voort en voorzag in perfecte condities voor de groei van de dinosaurussen. 
Back to Main Index Seminarie 3: ‘Dinosaurussen en de Bijbel’

Introductie van de DVD door Eric Hovind:  Jarenlang dacht men dat het bestaan van fossielen van dinosaurussen het scheppingsverhaal ontkrachtte. Ik ben Eric. Hier volgt een seminar over 30 jaar onderzoek door Dr. Hovind op het gebied van crypto-zoölogie, de studie van verborgen, onbekende dieren. De titel luidt: Dinosaurussen en de Bijbel. 
Back to Main Index Seminarie 4: ‘Leugens in de lesboeken’

Introductie van de DVD door Eric Hovind:  Dr. Hovind heeft 15 jaar lesgegeven en zijn doctoraal als docent gehaald. Hij wilde altijd al lesgeven. Hij ontdekte dat in veel studieboeken foute informatie wordt weergegeven. Waarom is dat? Wat willen ze bewijzen? In dit seminar, Leugens in de studieboeken, vertelt Dr. Hovind over die leugens en wat u er aan kunt doen. Een leugen kan invloed uitoefenen. 
Back to Main Index Seminarie 5: ‘De gevaren van evolutie’

Introductie van de DVD door Eric Hovind:  Evolutie is geen slechte filosofie, zeggen sommigen. Toch was het Hitlers religie ten tijde van het Derde Rijk. Hoi, ik ben Eric en in dit seminar vertelt Dr. Hovind welke afgrijselijke dingen in de naam van evolutie gedaan zijn. Dictators hebben de ideeën gebruikt om hun brute tactieken te rechtvaardigen. 
Back to Main Index Seminarie 6: ‘De Hovind theorie’

Introductie van de DVD door John Gusty:  Wereldwijd treffen geologen onregelmatigheden aan, onverklaarbaar voor de evolutietheorie. Hallo, ik ben John Gusty. Door een mix van de Bijbel en wetenschappelijke observatie, geeft De Hovind theorie ’n fascinerende verklaring voor de zondvloed, de ijstijd, koolvorming, bergketens en de Grand Canyon. 
Back to Main Index Seminarie 7 (dl 1): ‘Vragen en antwoorden’

Introductie van de DVD door Eric Hovind:  Vragen, iedereen heeft ze en men wil graag een antwoord. Hallo, ik ben Eric. In dit seminar beantwoordt Dr. Hovind een groot aantal vragen die hem regelmatig gesteld worden. Hij combineert ze, en geeft z’n beste verklaring. Hij behandelt, de oversteekplaats van de Rode Zee, de primitieve mens, koolstofdatering, zijn er echt tegenstellingen in de Bijbel? Zie voor uzelf in dit seminar, genaamd: Vragen en antwoorden.


 
Back to Main Index Seminarie 7 (dl 2): ‘Vragen en antwoorden’


 

Go to top of this page


Advertentie