Annons
 
“Dr. Hovinds Creation Seminars” banner

Kreation index

Dr. dino
Video presentation
av
Dr Kent Hovind's Skapelse seminarier 1-5
Dr. dino


  
        
“och ni skall förstå sanningen, och sanningen skall göra er fria.”
        
    Johannes 8:32  


Här presenteras det videorna av Dr Hovind's Skapelse seminarier. Dessa är mina egna rips, på så sätt kan jag garantera rätt bildproportioner och en mycket bättre bildkvalitet jämfört med det som i övrigt finns uppladdat på YouTube och andre håll.

 
Index:


 
Back to Main Index Seminarium 1: ‘Ålder på jorden’

DVD introduktion av Eric Hovind:  Har du någonsin funderat över det? Alltså, vad är meningen med livet? Varför är vi här? Var kommer vi ifrån? Och vart tar vi vägen när livet är över? Detta seminarium handlar om jordens ålder. Dr. Hovind ger påtagliga bevis för att jorden inte är miljarder år. Faktum är att bevisen pekar på en bokstavlig sexdagars skapelse. Precis som det sägs i Första Mosebok Kapitel 1. Hej, mitt namn är Eric, och vi hoppas att du uppskattar detta otroligt mäktiga seminarium. Detta seminarium hålls av Dr. Hovind och kallas, Jordens ålder. 
Back to Main Index Seminarium 2: ‘Edens lustgård’

DVD introduktion av Eric Hovind:  Brachiosaurusen var ca 26 meter lång och vägde mellan 30 och 80 ton. Men där är ett problem. Näsborrarna var ungefär lika stora som på en vanlig häst. Kvävdes de? Eller var jordens atmosfär annorlunda för 6 000 år sedan? Lär om hur miljön i den ursprungliga skapelsen skiljde sig från dagens och hur människor kunde bli 1 600 år... Vilket gav stora växter och djur, och perfekta förhållanden för dinosauriernas tillväxt. 
Back to Main Index Seminarium 3: ‘Dinosauriers och Bibeln’

DVD introduktion av Eric Hovind:  I många år ansågs dinosauriefossil vara ett problem för Bibeln. Hej, jag heter Eric. Här kommer ett kraftfullt seminarium som sammanfattar Dr. Kent Hovinds senaste 30 års forskning. Det handlar om kryptozoologi, som är läran om okända djur. Seminariet heter: Dinosauriers och Bibeln. 
Back to Main Index Seminarium 4: ‘Lögner i läroböckerna’

DVD introduktion av Eric Hovind:  Dr. Hovind undervisade naturvetenskap i 15 år. Sedan fick han sin fil.dr. i undervisning. Han har alltid haft en kärlek för undervisning. Men en sak som han har upptäckt är att i många av de naturvetenskapliga läroböckerna i Amerika idag finns felaktigheter, och att en del felaktiga uppgifter presenteras. Varför finns denna information i naturvetenskapliga läroböcker? Vad försöker de bevisa? Hej, mitt namn är Eric. Och i detta seminarium kallat Lögner i läroböckerna kommer du att finna ut hur några av dessa lögner presenteras, och vad du kan göra åt det. 
Back to Main Index Seminarium 5: ‘Farorna med evolution’

DVD introduktion av Eric Hovind:  Man bruka säga att evolutionen inte är en dålig filosofi. Men samtidigt var det Hitlers religion under det Tredje riket i Tyskland. Hej, jag är Eric. I detta kommande föredrag visar Dr. Hovind på några av de fruktansvärda saker som har gjorts i evolutionens namn. Diktatorer har genom tiderna använt evolutionens idéer som motiv för sina brutala attacker. 
Back to Main Index Seminarium 6: ‘Hovind theorin’

Ej tillgängligt än...

 


 
Back to Main Index Seminarium 7 (del 1): ‘Frågor och svar’

Ej tillgängligt än...

 

 

 
Back to Main Index Seminarium 7 (del 2): ‘Frågor och svar’

Ej tillgängligt än...

 

 

 


Go to top of this page


Annons